Als gevoel de vrijheid krijgt, ontstaat er ruimte.

Wat is NEI? 

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie en is ontstaan uit verschillende disciplines, waaronder acupressuur, kinesiologie en NLP.

Alles wat je meemaakt en de emoties die je daarbij voelt, sla je op in je onderbewuste. De leuke maar ook de minder leuke gebeurtenissen. Ze hebben, zonder dat je je daar bewust van bent, een grote invloed op hoe je je nu voelt en gedraagt. Ze kunnen ervoor zorgen dat je uit balans raakt waardoor je emotionele en/of lichamelijke klachten krijgt.

Het doel van de NEI methode is om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen, je hiervan bewust te maken en deze vervolgens los te gaan laten. 

Om te ontdekken waar de klachten vandaan komen, maken we als het ware een duik in je onderbewuste. Met de biotensor, een energetisch testmiddel, kan ik testen waar de blokkade zit en wanneer deze ontstaan is. Het is niet nodig lange praatsessies te houden of de gebeurtenissen opnieuw te beleven. 

Vaak kun je na één behandeling al resultaat en verandering waarnemen. Dit komt doordat de NEI methode niet het symptoom van de klacht aanpakt maar de oorzaak.NEI therapie kan helpen bij:

  • emotionele klachten zoals niet lekker in je vel zitten, boosheid, verdriet, weinig zelfvertrouwen, je grenzen niet goed kunnen aangeven, geen liefde kunnen geven of ontvangen, angsten
  • lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, rugklachten, allergieën, hoofdpijn, stress, pijnklachten