Als gevoel de vrijheid krijgt, ontstaat er ruimte.

Over mij

Alle ervaringen in mijn leven, de mooie maar ook de verdrietige, zijn mij dierbaar. Ze vormen je, maken je kwetsbaar en krachtig tegelijk. En als je heel goed kijkt, luistert en voelt, kun je er ontzettend veel van leren. 

Mijn naam is Colleen Bolten (1972), trotse moeder van 3 kinderen. Een gevoelsmens die positief in het leven staat.

Met mijn vriend Harry en onze zonen wonen we aan de rand van Horst (Noord-Limburg). We hebben 2 jaar geleden het woongedeelte van een langgevelboerderij gekocht en genieten volop van de natuur en ruimte. Ik ben dan ook vaak in de tuin te vinden. Met Huub, onze herder en Saartje, onze poes is ons gezin compleet.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mensen. In hun gedrag, hun welzijn en hun beweegredenen. Na het overlijden van mijn zoontje Wout, kwamen daar ook de emoties bij. Ik ben me gaan verdiepen in rouwverwerking en spiritualiteit en ontdekte een enorme kracht in mezelf, ondanks mijn verdriet.

De zoektocht naar mijzelf was begonnen. Een zoektocht naar binnen. Zo ontdekte ik dat ik iets wilde doen met mijn fijngevoeligheid, intuïtie en interesse in de mens. Ik ben verschillende cursussen gaan volgen en in 2014 heb ik de opleiding tot NEI coach afgerond bij Jolanda Vleugel. De opleiding heeft mij zoveel inzicht en kennis gegeven.

Ik begeleid mensen in het vinden van hun eigen kracht.  De kracht om weer op te veren. Vandaar de naam Veerkracht!